Alegeți liderul în analize genetice

Tehnologia cu randament ridicat întâlnește expertiza științifică remarcabilă

Daca sunteti in cautarea unor analize genetice din motive medicale sau pentru cercetare și aplicații farmaceutice, noi va putem ajuta. Alăturați-vă medicilor și pacienților care au descoperit cauzele genetice ale bolilor rare și cercetatorilor și companiilor farmaceutice care au beneficiat de analize genetice pentru studii clinice și inovație medicală. Descoperiti cu CeGaT gama completă de informații genetice de care aveți nevoie.

Cercetare si Solutii Farmaceutice

Pentru cercetare și industria farmaceutică, CeGaT oferă un portofoliu larg de servicii de secvențiere și analize tumorale. CeGaT promoveaza progresul si inovatia medicala, generand baza de date pentru studii clinice.

Despre Cercetare si Solutii Farmaceutice

Viziunea noastră este să punem la dispoziție secvențierea de ultimă generație pentru toți oamenii de știință si sa inglobam toate cunostintele de diagnostic intr-un servciu de secventiere de ultima ora. Acest lucru, combinat cu asistența remarcabilă pentru clienți, ne permite să ne deosebim de competitori. Fiecare proiect al CeGaT este supravegheat de un manager dedicat de la început până la final. Suntem flexibili și ne putem adapta cerințelor clienților noștri.

Ce obțineti:

 • Prelucrare conform standardelor de diagnosticare
 • Management de proiect prin experți calificați
 • Calitate Germana

Toate serviciile noastre pot fi adaptate cerințelor dumneavoastră, cum ar fi izolarea acizilor nucleici, formatul final al datelor sau analize bioinformatice ulterioare.

Servicii de Secvențiere

Secvențierea întregului Genom

Obțineți cea mai cuprinzătoare colecție de informații genetice ale unui individ. Prin compararea individului cu un genom de referință, pot fi studiate variațiile, incluzand variante de nucleotide unice (SNV), inserții și deleții mici (indels), variații ale numărului de copii (CNV) și variante structurale (SV).

Secvențierea întregului Exom

Rapidă și precisă, potrivită pentru cercetarea dvs. CeGaT oferă un serviciu cuprinzător, de la extragerea ADN-ului până la analiza personalizată a datelor. Domeniile de aplicare variaza de la cercetări privind genetica populației, tulburări genetice sau boli rare, până la cercetarea tumorilor.

Secvențierea Transcriptomului

Analiza tuturor moleculelor de ARN dintr-o probă biologică- se realizează atât în cercetarea de bază, cât și în cercetarea clinică aplicată. Oferim secvențierea întregului transcriptom (WTS), precum și secvențierea transcriptomului codant (CTS) , precum si soluții flexibile (TS).

Descoperiți mai multe despre serviciile noastre complete de secvențiere și alegeți cea mai bună opțiune. Servicii suplimentare de secvențiere: Panel Sequencing, Ready to Load Sequencing, Single-cell RNA Sequencing, Small RNA Sequencing.

Analiza Microbiomului

CeGaT`s Shotgun metagenomic sequencing is the best choice when microbiomes need to be thoroughly characterized, including accurate identification of microbial species and their functional repertoire.

Profilul Bacterian

Permite detectarea precisă pentru bacterii si archaea în diferite tipuri de probe, inclusiv scaun, piele, saliva, sol și material vegetal. Bazat pe amplificarea și secvențierea genei ARNr 16S, profilarea bacteriană este metoda potrivita pentru probele de microbiom cu un număr relativ mic de bacterii și archaea.

Profilul Metagenomic

Permite detectarea precisă a tuturor microbilor (bacterii, archaea, fungi, protozoare, viruși) și permite analiza repertoriului lor funcțional. Cunoscut și sub denumirea de metagenomică “shotgun”, implică secvențierea tuturor fragmentelor de ADN fiind cea mai bună alegere atunci când microbiomul trebuie să fie bine caracterizat, incluzand identificarea precisă a speciilor microbiene și a repertoriului lor funcțional.

Aplicații

Analiza microbiomului are multe aplicații și este potrivită pentru supravegherea bolilor, detectarea biomarkerilor microbieni, dezvoltarea medicamentelor și caracterizarea microbiomilor de mediu.

Oncologie Translațională

Biopsia Lichida

Aplicațiile biopsiei lichide sunt numeroase și variază de la monitorizarea bolii tumorale ori a răspunsului la tratament, sau detectarea precoce a rezistenței la terapie. Serviciile de secvențiere și PCR ale CeGaT oferă informații fiabile și precise, de la extracția acidului nucleic până la analiza personalizată a datelor. Proiectul dumneavoastră va beneficia de expertiza noastra în domeniul diagnosticului și de standardele noastre stricte de calitate.

Incarcatura Mutationala Tumorala

Un biomarker care a fost identificat ca fiind deosebit de util pentru imunoterapie este incarcatura mutațională a tumorii (TMB). TMB se referă la numărul de mutații prezente într-o tumoră și este cuantificată ca mutații per milion de perechi de baze (mut/Mbp). Un alt biomarker cheie pentru imunoterapie este starea de instabilitate a microsateliților (MSI). Oferim diferite soluții pentru determinarea scorului TMB și MSI în funcție de nevoile dumneavoastră și de disponibilitatea materialului pacientului.

Imunologie

Tipizarea HLA

Sistemul HLA (Human Leucocyte Antigen) este un grup de gene care codifică proteine care determină răspunsul imun specific uman. Serviciul de secvențiere HLA al CeGaT oferă informații fiabile și precise si poate identifica perechile donor-recipient potrivite cu HLA pentru transplant, facilita răspunsul la terapie folosind farmacogenetica sau poate oferi informații despre răspunsurile specifice pentru imunoterapia cancerului. Serviciul nostru acoperă toți pașii, de la extracția ADN-ului până la analiza datelor.

Secvențierea TCR

Situat pe suprafața celulelor T, receptorul de celule T (TCR) este relevant pentru recunoașterea antigenelor prezentate de moleculele complexului major de histocompatibilitate (MHC) pe celulele prezentatoare de antigen. Serviciul CeGaT oferă capacitatea de a investiga aproape întregul repertoriu de celule T, oferind clienților noștri informații despre diversitate, clonalitate, precum și modificări ale repertoriului sau urmărirea clonelor (TCR clone tracking) pentru diferite momente de timp.

Investigarea repertoriului TCR poate oferi:

 • Informații despre funcțiile celulelor T în răspunsul imun, de ex, imunosupresia
 • Monitorizarea terapiilor, cum ar fi imunoterapiile în cancer, plus modificarea asociată a stării celulelor T
 • Optimizarea medicinei personalizate prin analiza celulelor T cu infiltrare tumorală

Cercetarea și Diagnosticarea Genetica de Maine sunt Disponibile Astăzi

Creștem și ne extindem continuu pentru a ne consolida poziția de partener de incredere pentru proiectele de cercetare – astăzi și mâine. Echipa noastră de oameni de știință și bioinformaticieni, lucrează îndeaproape cu dvs. pentru a gasi cea mai bună strategie pentru proiectul dorit. Functie de obiectiv, cu ajutorul platformelor noastre Illumina beneficiati de un serviciu premium. Toți pașii proiectului sunt desfășurați intern și sub supraveghere științifică constantă pentru a menține cele mai bune rezultate. CeGaT este acreditat conform CAP/CLIA și DIN EN ISO 15189, respectând standardele internaționale inalte de calitate. Suntem o companie privată, independentă, care oferă doar calitate germana, in mod rapid si de încredere.

Începeti proiectul dvs. acum!

Suntem bucuroși să discutăm despre opțiunile de secvențiere și să găsim o soluție special adaptată proiectului dumneavostra. Când ne contactati, vă rugăm să specificați informații cat mai detaliate ( probe, material start, numar probe, optiuni pregatire biblioteca/preferinte secventiere, cerinte bioinformatica) pe cat posibil.

Diagnosticare genetica

În calitate de pionieri în domeniul diagnosticului genetic, CeGaT combină tehnologia de secvențiere de ultimă generatie cu expertiza medicală de lungă durată, pentru a identifica cauzele genetice ale bolilor și pentru a oferi sprijinul necesar îngrijirii pacientilor. Găsiți cele mai bune opțiuni de terapie și descoperiți gama completă de informații genetice de care aveți nevoie cu CeGaT.

Diagnosticarea Exomului

CeGaT ExomeXtra® este conceput pentru a genera cele mai cuprinzătoare date de secvențiere și pentru a oferi premise de neegalat pentru cele mai bune diagnostice genetice de pe piață. Beneficiați de o abordare unică, combinand avantajele secvențierii întregului exom (WES) cu cele ale întregului genom (WGS), evitând în același timp dezavantajele acestora. Secvențierea cu CeGaT ExomeXtra® acoperă toate regiunile relevante din punct de vedere clinic ale genomului și ia în considerare factorii care sunt adesea trecuti cu vederea în testele genetice uzuale. Astfel, CeGaT ExomeXtra® oferă o baza incomparabila pentru cel mai bun diagnostic genetic.

CeGaT ExomeXtra® – mai bun decât exomul, mai inteligent decât genomul:

 • Acoperire diagnostica inalt uniformă >100x
 • Analiza CNV inclusă (aditii și deletii de exoni intregi sau regiuni mai mari)
 • Genomul mitocondrial inclus
 • Toate variantele intronice și intergenice profunde cunoscute (probabil patogene și patogene incluse)
 • Daca Trio-Exom nu este posibil, sunt oferite diferite tipuri de constelații familiale (cum ar fi Duo)
 • Sunt luate în considerare penetranța redusă, expresivitatea variabilă, imprimarea și mozaicismul

Paneluri Diagnostice

Panelul nostru de diagnosticare vă ajută in validarea unui diagnostic clinic, in evaluare predictivă a bolii și permite intervenția terapeutică timpurie. CeGaT a dezvoltat o varietate de paneluri de diagnostic pentru o gama larga de patologii, de la boli oculare la ciliopatii, precum și un panel de screening genetic care analizeaza cei mai importanți factori de risc genetic pentru multiple afectiuni.

Panelurile Diagnostice CeGaT Garanteaza un Diagnostic Precis:

 • Secvențierea CeGaT ExomeXtra®
 • Analiza variantelor de nucleotidă unica (SNV), inserții și deletii mici (INDEL) și variante ale numărului de copii (CNV)
 • Sunt incluse variante patogene intronice cunoscute și hotspots mtDNA asociate fenotipului
 • Analiză completă a mtDNA posibilă
 • Șansa identificării mozaicismelor
 • Secventiere cu media de acoperire inalta >100x (Illumina NovaSeq 6000)
 • Raport medical redactat de echipa de experti incluzand medici specializati in Genetica umana

Diagnosticare Genetica Tumorala – CancerPrecision®

Identificarea variantelor moștenite și a modificărilor genetice ale tumorii oferă informații prețioase pentru alegerea celui mai eficient tratament pentru fiecare pacient. Expertiza în testarea genetică a dus instrumentele de diagnosticare a tumorilor la un nivel superior. Am optimizat procesul de secvențiere pe NovaSeq6000, cea mai recentă și mai fiabilă tehnologie existenta. Echipa noastră interdisciplinară descopera și interpreteaza variante genetice responsabile de creșterea tumorii, rezistența la medicamente, eficacitatea tratamentului și evidențiem potențiala toxicitate farmaceutică.

Panelul tumori somatice CancerPrecision e diagnosticul genetic de primă alegere pentru pacienții cu cancer:

 • Secvențierea și analiza completă a 766 de gene și fuziuni în 31 de gene (2,2 MB)
 • Medie de acoperire prin secvențiere pentru a detecta variantele subclonale: 500-1.000x
 • Compararea tumorii cu țesutul normal
 • Variante cu potențială relevanță terapeutică
 • Determinarea TMB si predicția MSI
 • Determinarea scorului HRD
 • Sunt detectate toate variantele: SNV, CNV, InDels, translocații, variante germline
 • Descriere detaliata a căilor de semnalizare relevante pentru cancer
 • Analiză țintită a transcriptelor de fuziune pe bază de ARN posibilă (de-novo și parteneri cunoscuți în 106 gene)

Diagnosticarea Genetică Tumorala – Optiuni Posibile

CancerDetect®

CancerDetect® permite detectarea extrem de sensibilă a variantelor acționabile din biopsia lichidă cu conținut tumoral scazut și, prin urmare, este ideal pentru monitorizarea bolii tumorale. Biopsiei lichida reprezintă o procedură alternativă optimă de testare în cazurile în care nu este disponibil țesut tumoral. Deoarece numai o fracțiune din ADN circulant este derivat din tumoră, sunt necesare metode extrem de sensibile pentru a detecta concentrațiile minime de ctDNA. Panelul CancerDetect foloseste tehnologia bazată pe UMI, care detectează variantele de secvență cele mai răspândite. Prin detectarea foarte sensibilă a biomarkerilor specifici tumorii, analiza ctDNA poate fi utilizată ca marker pentru monitorizarea răspunsului la tratament.

CancerNeo®

identifică neoantigene pentru proiectarea vaccinurilor personalizate împotriva cancerului. Vaccinurile personalizate sunt un instrument puternic pentru stimularea răspunsului sistemului imunitar si necesită o înțelegere aprofundată a tuturor mutațiilor tumorale și a tipurilor de MHC. CancerNeo de la CeGaT oferă informațiile necesare: analiza datelor exomului tumoral al unui pacient detectează mutații specifice tumorii și identifica neoepitopii, care sunt ținte esențiale pentru eliminarea tumorala. Expresia acestor neoantigene este confirmată prin secvențierea întregului ARN (transcriptom) din același țesut FFPE.

Servicii suplimentare

Descoperiți mai multe despre Diagnosticul Tumoral Comprehensiv și alegeți cea mai bună opțiune pentru pacienții dvs: CancerEssential, Panel Diagnostic Tumori Ereditare, Panel Prevenire (screening).

Test Prenatal Non-Invaziv (TPN)

Testul Harmony® este un test prenatal noninvaziv. Cenata GmbH a fost fondată de Labor Enders, CeGaT GmbH și Prof. Dr. Hinrichsen. Testul Harmony® detectează fiabil cele mai frecvente tulburări cromozomiale ale fătului.

Sângele matern conține nu numai informațiile genetice ale mamei, ci și pe cele ale copilului din faza timpurie a sarcinii. Acest ADN fetal liber din sangele matern (cffDNA) poate fi investigat pentru prezența unor tulburări cromozomiale la făt (de exemplu, trisomia 21 – „sindromul Down”) folosind testul Harmony®. Testul Harmony® e mai sensibil si mai specific, în special pentru trisomia 21, decât screening-ul tradițional din primul trimestru. Este nevoie doar de o probă de sânge de la mamă.

CeGaT – Partenerul dumneavoastra pentru Diagnosticarea Genetică

Flux bioinformatic ‘end-to-end’ dezvoltat intern

Rapoarte clinice bazate pe cele mai noi date existente, verificate de patru experti

Program gratuit de reevaluare VUS

Posibilitate de a opta pentru consultanta medicala pre și post-testare pentru pacienții dumneavoastră

Asistenta Speciala

Suntem disponibili pentru a vă sprijini în alegerea strategiei de diagnosticare pentru fiecare pacient și pentru a discuta rezultatele analizei. Vă rugăm să trimiteți un rezumat al cazului pacientului (analize efectuate, diagnostic prezumtiv, descriere fenotip etc.).

Pentru a obține rezultate de calitate, testele sunt efectuate intern supervizate științific. Laboratorul CeGaT este acreditat CAP/CLIA și DIN EN ISO 15189, Vă rugăm să rețineți: testele de diagnostic pot fi comandate doar de catre un profesionist in domeniul sănătății, cu o licență medicală valabilă. Dacă sunteți pacient, vă rugăm să solicitați medicului dumneavoastră să completeze și să semneze formularul de comandă. Pentru cazurile fără un specialist în genetică umană, oferim consiliere genetică online. Puteți găsi mai multe informații despre consilierea genetică online aici.

CeGaT are răspunsul
la întrebări genetice complexe

Contactează-ne

Do you have a question or are you interested in our service?
Feel free to contact us. We will take care of your request as soon as possible.

Contact Local

Employee at CeGaT GmbH

Mindaugas Ukanis

Business Manager Central Eastern Europe & Baltics

Mobile: +370 674 46588
CeGaT: +49 7071 565 44 0
Fax: +49 7071 565 44 56
E-Mail:  mindaugas.ukanis@cegat.de